Veel gestelde vragen

Kan je woorden importeren in woordflitser?

Ja dat kan met kopiëren en plakken woorden uit een Niveau, email of website kopiëren (met dubbel tappen) en binnen woordflitser weer plakken in je eigen woordenlijst (door met de vinger dubbel te tappen).

Mijn aankoop werkt niet?

Probeer eerst je aankopen te herstellen. Wat je via de Appstore hebt aangekocht blijf je op je Apple-ID behouden. Het herstellen van je woordflitser aankopen kan via de Store.

Lukt het dan nog niet controleer dan of je het juiste Apple-ID gebruikt waarmee je eerder hebt aangeschaft.

Heb je nog steeds niet je aankopen dan kan je woordflitser verwijderen van je iPad of iPhone en daarna opnieuw installeren vanuit de Appstore en vervolgens je aankopen te herstellen in de Store van woordflitser.

Kan je de flitstijd instellen?

Ja dat kan bij ‘instellingen’. Hier zijn meerdere mogelijkheden om woordflitser aan te passen op het niveau en wensen van het kind.

Heeft woordflitser het Dyslexie lettertype?

Ja met woordflitser kan je gebruik maken van Dyslexie lettertype. Dit lettertype is goed te onderscheiden door dyslectische kinderen. Woordflitser maakt gebruik van de opensource dyslexie font ( zie http://opendyslexic.org/ )

Kan je opgeslagen eigen woordenlijsten verwijderen?

Ja, dat kan door het gebruiken van de swipe-to-delete techniek in iOS. Veeg met je vinger over de woordenlijst die je wilt verwijderen en je krijgt een verwijder knop. Dit kan alleen bij de ‘eigen woordenlijsten’.